Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

22. joulukuuta

Tämän päivän luukusta on mahdollista saada rotuja tunnistamalla lisäpisteitä joululahjalistaa varten! Luonnollisesti mitä enemmän rotuja tunnistat, sitä enemmän pisteitä saat. Tuttuun tapaan voit tunnistaa alta löytyvät kuusi rotua tältä sivulta löytyvässä vieraskirjassa yksityisellä viestillä, mutta poikkeuksellisesti vain tänään tai huomenna!

1 rotu oikein +1 pistettä, 500v€
2 rotua oikein +2 pistettä, 10 timanttia
3 rotua oikein +3 pistettä, 20 timanttia
4 rotua oikein +4 pistettä, 30 timanttia
5 rotua oikein +5 pistettä, 40 timanttia
6 rotua oikein +6 pistettä, 50 timanttia

A

B

C

D

E

F

Kilpailun tulokset

A. Valkoinenpaimenkoira! Monet arvasivat tässä kohtaa belgianpaimenkoiraa, mutta itse asiassa valkea väri on erittäin harvinainen belggarilla, eikä ole edes sallittu. Johtunee varmaan siitä, että kuvalla Googlessa hakiessa tulokseksi tulee "white belgian shepherd"? Joka tapauksessa, kuvan koiralla tunnusmerkkejä ovat pystyt korvat, saksanpaimenkoiramainen pää, keskipitkä turkki sekä puhtaanvalkea väri.

B. Saksanpaimenkoira! Kuvan yksilöllä on kauniin punainen väri ja lisäksi se on pitkäkarvainen muunnos kyseisestä rodusta. Tunnusmerkkejä ovat tosiaan esimerkiksi teräväkärkiset pystykorvat, pitkä kuono ja voimakas pää. 

C. Tanskandoggi! Kuvan koira on väriltään musta, joka taas on yksi rodun hyväksytyistä väreistä. Tunnusmerkkejä suuret luppakorvat, pitkähkö kuono sekä kaula ja kapea pää.

D. Mopsi! Tämä kaveri oli varmasti helppo tunnistaa ja kaikki sitä yrittäneet onnistuivatkin. Kuvan koiralla on mopsille hyvin tyypilliset suuret silmät, pienehköt korvat, littana ja ryppyinen kuono sekä kermanvärinen turkki mustalla maskilla.

E. Papillon! Paras tunnusmerkki tässä kuvassa ovat varmasti koiran korvat: ne muistuttavat hiukan perhosen siipiä, mistä rodun toinen nimikin (perhoskoira) tulee. Lisäksi kuvan koiralla on kääpiökoirille tyypilliset suuret, pyöreät silmät.

F. Beagle! Kuvassa on melko tyypillinen rodun edustaja: kolmivärinen turkki, suuret luppakorvat sekä pään muoto paljastivat varmasti rodun kaikille koskaan beaglesta kuulleille.

Palkinnot

Minttu Viisi rotua oikein! +5 pistettä ja 40 timanttia
Sailukki Kolme rotua oikein! +3 pistettä ja 20 timanttia
Lumi Kaikki oikein! +6 pistettä ja 50 timanttia
Deen T Viisi rotua oikein! +5 pistettä ja 40 timanttia

 [ Kirjoita ]

Yksityinen viesti

22.12.2018 18:01

Yksityinen viesti

22.12.2018 14:07

Yksityinen viesti

22.12.2018 12:46

©2019 Primeval - suntuubi.com