Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Primevalin kaupat

Jos tahdot löytää kaupasta jonkin tietyn rodun, paina Ctrl + F ja kirjoita rodun nimi. Voit ehdottaa joitain rotuja lisättäväksi, jos lempirotusi puuttuu kaupasta. Koiran hinta riippuu siitä, montako koiraa ennestään omistat. Jos sinulla on koiria viisi tai vähemmän, maksaa yksi koira 2 000v€. Jos taas yli viisi, on yhden koiran hinta 10 000v€. 

Amerikanakita

Appenzellinpaimenkoira

Australiankelpie

Australianpaimenkoira

Berninpaimenkoira

Bordercollie

Bouvier

Bretoni

Coton de tuléar

Groenendael

Grönlanninkoira

Japaninpystykorva

Islanninlammaskoira

Kultainennoutaja

Kääpiösnautseri

Labradorinnoutaja

Lapinporokoira

Lyhytkarvainen collie

Mittelspitz

Novascotiannoutaja

Pitkäkarvainen collie

Rottweiler

Saksanpaimenkoira

Saluki

Shetlanninlammaskoira

Shiba inu

Siperianhusky

Suomenlapinkoira

Tervueren

The panda shepherd

Welsh corgi cardigan

Welsh corgi pembroke

 

Koirille on mahdollista ostaa erivärisiä ja erilaisia tavaroita. Ne eivät ole ainoastaan vain koirien sivuilla, vaan ne lisäävät koiran pisteitä ja parantavat sen taitoja. Koiralla voi olla enintään yksi tavara yhdestä kategoriasta, lukuunottamatta kuppeja, joita koira voi omistaa kaksi (ruoka- ja vesikupin). Muuten koiralla voi olla vain yksi luu, yksi lelu jne.

Ruoka- ja vesikupit

Muovikuppi (+20pt)
maksaa 2 000v€ tai 20t

   

Puruluut ja muut herkut

Solmuluu (+10pt)
maksaa 1 000v€ tai 10t

   

Pannat ja valjaat

Kangaspanta (+30pt)
maksaa 3 000v€ tai 30t

   

Hihnat ja flexit

Kangashihna (+20pt)
maksaa 2 000v€ tai 20t

   

Hoitotarvikkeet

Kynsisatset (+10pt)
maksaa 1 000v€ tai 10t

   

Takit ja heijastinliivit

Kangastakki (+40pt)
maksaa 4 000v€ tai 40t

   

Koiran pedit

Kangaspeti (+50pt)
maksaa 5 000v€ tai 50t

   

Lelut ja koulutustarvikkeet

Narulelu (+20pt)
maksaa 2 000v€ tai 20t

   

Tavarapaketit

Peruspaketti sisältää kaksi muovikuppia, solmuluun, kangaspannan, kangashihnan, kynsisakset, kangastakin, kangaspedin ja narulelun. Koira saa +220pt ja tavarapaketti maksaa 21 000v€. Saatavilla väreissä punainen, oranssi, keltainen, turkoosi, vihreä, sininen, violetti, musta, valkoinen.

Laajennuksien avulla saat kenneliisi lisää tilaa. Niitä voi ostaa jopa kymmeniin koiriin asti, mutta ostamiseen tarvitset aina tietyn tason ja paljon timantteja. Muista tarkistaa, että olet tarpeeksi suurella tasolla laajennusta varten, ennen kuin kirjoitat ostoksesi kassalle!

Laajennukset

Tason 2 kennel (tilaa 10 koiralle) tasolta 10 alkaen, maksaa 20 timanttia
Tason 3 kennel (tilaa 15 koiralle) tasolta 20 alkaen, maksaa 50 timanttia
Tason 4 kennel (tilaa 20 koiralle) tasolta 30 alkaen, maksaa 100 timanttia
Tason 5 kennel (tilaa 25 koiralle) tasolta 50 alkaen, maksaa 200 timanttia
Tason 6 kennel (tilaa 30 koiralle) tasolta 65 alkaen, maksaa 300 timanttia
Tason 7 kennel (tilaa 35 koiralle) tasolta 80 alkaen, maksaa 400 timanttia
Tason 8 kennel (tilaa 40 koiralle) tasolta 90 alkaen, maksaa 500 timanttia
Tason 9 kennel (tilaa 45 koiralle) tasolta 100 alkaen, maksaa 600 timanttia
Tason 10 kennel (tilaa 50 koiralle) tasolta 110 alkaen, maksaa 750 timanttia
Tason 11 kennel (tilaa 55 koiralle) tasolta 110 alkaen, maksaa 900 timanttia
Tason 12 kennel (tilaa 60 koiralle) tasolta 120 alkaen, maksaa 1 000 timanttia

Erikoisesineet ovat kalliita, vain timanteilla hankittavissa olevia tavaroita. Niiden avulla voit esimerkiksi tehdä koirastasi persoonallisemman ja parantaa kasvatustyösi tuloksia helposti.

Koiran parantelu

Sateenkaarimaali Voit päättää koirasi värin uudestaan itse, mutta tällä kertaa siitä voi tulla myös erikoisemman värinen. Voit maalata kultaisestanoutajasta mustan, japaninpystykorvasta ruskean tai saada vaikka vihreän koiran jos niin vain haluat. Maksaa 300 timanttia.

Nuoruuden lähde Haluamasi koira palaa takaisin viiteenkymmeneen ikäpisteeseen, mutta ei menetä taitojaan lainkaan. Vanhasta koirastai tulee taas nuori. Esine maksaa 200 timanttia.

Viisasten kivi Koira, jolle esineen annat, muuttuu kuolemattomaksi eikä voi enää kuolla vanhuuteen. Voit itse kuitenkin laittaa koiran vielä halutessasi eläkkeelle. Koira ei kuitenkaan Viisasten kiven ansiosta enää vie tilaa kennelissäsi! Esine maksaa 300 timanttia.

Athenen avain Tämän esineen saavalle koiralle lisätään sen jokaiseen lajiin kaksisataa pistettä, mutta koira ei ikäänny silti ollenkaan. Athenen avain maksaa 250 timanttia.

Kairoksen kello Esineen omistaneella koiralla on aina käytössään suloinen pentukuva, mutta se voi silti kilpailla, saada pentuja ja tehdä muitakin asioita mitä aikuiset koirat voivat. Esine maksaa 50 timanttia.

Sukupuolen vaihto Koira, jolle annat tämän esineen, vaihtaa sukupuoltaan nartusta urokseksi tai uroksesta nartuksi. Esineen voi antaa yhdelle koiralle ainoastaan kerran. Koiran sukupuolen vaihtaminen maksaa 50 timanttia.

Kilpaileminen

Onnenpotku Koira, joka saa tämän esineen, sijoittuu aina kilpailuissa ensimmäiseksi (ei mestaruuskisat) ja voittaa sinulle parhaat mahdolliset palkinnot. Esine maksaa 300 timanttia.

Kisapoletti Voit kisauttaa tämän esineen avulla koirasi toista kertaa tänään! Esine on kertakäyttöinen, joten et voi kisauttaa yhdellä kisapoletilla koiriasi kaksi kertaa joka päivä. Voit käyttää enintään yhden kisapoletin päivässä vaikka omistaisitkin useamman. Kisapoletti maksaa 50 timanttia.

Kasvatus

Heran lahja Emo synnyttää seuraavaan pentueeseen kuusi pentua, ja voit poikkeuksellisesti varata itsellesi niistä kaksi kappaletta jos tahdot. Kertakäyttöinen, maksaa 150 timanttia.

Feeniksin nuoli Tämän esineen omistava koira poistaa kaikilta rotunsa edustajilta tarpeen käyttää pentubonusta. Esim. jos feeniksin nuolen omistaa jokin bordercollieistasi, syntyvät kaikki kasvattamasi bordercolliepentueet saman tien, ilman että tarvitsee odottaa viisi päivää. Efekti katoaa feeniksin nuolen omistavan koiran kuollessa. Maksaa 200 timanttia.

Zeuksen salama Emon kaikki synnyttämät pennut syntyvät parhailla mahdollisilla taidoilla (loistavat taidot). Kertakäyttöinen, ostettava uusi jokaista pentuetta kohden. 100 timanttia.

Anteian sivellin Saat päättää itse jonkin pentueen koirien värit, kunhan valitset rodulle ominaisista väreistä. Kertakäyttöinen, ostettava uusi jokaista pentuetta kohden. 100 timanttia.

Kasvatuspakkaus Pentue syntyy heti, joten sinun ei tarvitse käyttää pentubonusta. Saat määrittää pentujen määrän, sukupuolet, taidot ja värit juuri sellaisiksi kuin itse haluat. Kertakäyttöinen. Tämä esine maksaa 400 timanttia.

 

©2018 Primeval - suntuubi.com