Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Primevalin kaupat

Jos tahdot löytää kaupasta jonkin tietyn rodun, paina Ctrl + F ja kirjoita rodun nimi. Voit ehdottaa joitain rotuja lisättäväksi, jos lempirotusi puuttuu kaupasta. Koiran hinta riippuu siitä, montako koiraa ennestään omistat. Jos sinulla on koiria viisi tai vähemmän, maksaa yksi koira 2 000v€. Jos taas yli viisi, on yhden koiran hinta 10 000v€. 

Amerikanakita

Appenzellinpaimenkoira

Australiankelpie

Australianpaimenkoira

Berninpaimenkoira

Bordercollie

Bouvier

Bretoni

Coton de tuléar

Groenendael

Grönlanninkoira

Japaninpystykorva

Islanninlammaskoira

Kultainennoutaja

Kääpiösnautseri

Labradorinnoutaja

Lapinporokoira

Lyhytkarvainen collie

Mittelspitz

Novascotiannoutaja

Pitkäkarvainen collie

Rottweiler

Saksanpaimenkoira

Saluki

Shetlanninlammaskoira

Shiba inu

Siperianhusky

Suomenlapinkoira

Tervueren

The panda shepherd

Welsh corgi cardigan

Welsh corgi pembroke

 

Koirille on mahdollista ostaa tavarapaketteja. Ne eivät ole ainoastaan kauniita koristeita koirien sivuilla, vaan ne lisäävät koiran treenipisteiden määrää ja parantavat sen taitoja. Mitä kalliimpi paketti, sitä enemmän pisteitä koira saa jokaiseen lajiinsa. 

Peruspaketti (+70pt)

Väreissä punainen, lila, sininen, vihreä, sinivihreä, keltavioletti

7 000v€ tai 35 t

Ruokapaketti (+60pt)

Väreissä keltainen, oranssi, ruskea, vihreä

6 000v€ tai 30 t


 

Lelupaketti (+50pt)

Väreissä punainen, sininen, vihreä

5 000v€ tai 25 t
 

 

Turkinhoito (+30pt)

Väreissä punainen

3 000v€ tai 15 t
 

Treenikamppeet (+40pt)

Väreissä lilamusta, sinivihreä, sinipunainen

4 000v€ tai 20 t
 

Winter-teema (+90pt)

Väreissä pinkki, vihreä, sininen

9 000v€ tai 45 t

Lehmä-teema (+90pt)

Väreissä musta, ruskea

9 000v€ tai 45 t
 

Armeija-teema (+90pt)

Väreissä vihreä

9 000v€ tai 45 t
 

Halloween-teema (+100pt)

Väreissä keltainen, oranssi, lila, musta

10 000v€ tai 50 t

Candy-teema (+80pt)

Väreissä pinkki, minttu, lila, sininen

8 000v€ tai 40 t

 

 

Laajennuksien avulla saat kenneliisi lisää tilaa. Niitä voi ostaa jopa kymmeniin koiriin asti, mutta ostamiseen tarvitset aina tietyn tason ja paljon timantteja. Muista tarkistaa, että olet tarpeeksi suurella tasolla laajennusta varten, ennen kuin kirjoitat ostoksesi kassalle!

Laajennukset

Tason 2 kennel (tilaa 10 koiralle) tasolta 10 alkaen, maksaa 20 timanttia
Tason 3 kennel (tilaa 15 koiralle) tasolta 20 alkaen, maksaa 50 timanttia
Tason 4 kennel (tilaa 20 koiralle) tasolta 30 alkaen, maksaa 100 timanttia
Tason 5 kennel (tilaa 25 koiralle) tasolta 50 alkaen, maksaa 200 timanttia
Tason 6 kennel (tilaa 30 koiralle) tasolta 70 alkaen, maksaa 300 timanttia
Tason 7 kennel (tilaa 35 koiralle) tasolta 90 alkaen, maksaa 400 timanttia
Tason 8 kennel (tilaa 40 koiralle) tasolta 100 alkaen, maksaa 500 timanttia
Tason 9 kennel (tilaa 45 koiralle) tasolta 110 alkaen, maksaa 600 timanttia
Tason 10 kennel (tilaa 50 koiralle) tasolta 120 alkaen, maksaa 750 timanttia
Tason 11 kennel (tilaa 55 koiralle) tasolta 120 alkaen, maksaa 900 timanttia
Tason 12 kennel (tilaa 60 koiralle) tasolta 120 alkaen, maksaa 1 000 timanttia

Erikoisesineet ovat kalliita, vain timanteilla hankittavissa olevia tavaroita. Niiden avulla voit esimerkiksi tehdä koirastasi persoonallisemman ja parantaa kasvatustyösi tuloksia helposti.

Koiran parantelu

Sateenkaarimaali Voit päättää koirasi värin uudestaan itse, mutta tällä kertaa siitä voi tulla myös erikoisemman värinen. Voit maalata kultaisestanoutajasta mustan, japaninpystykorvasta ruskean tai saada vaikka vihreän koiran jos niin vain haluat. Maksaa 300 timanttia.

Nuoruuden lähde Haluamasi koira palaa takaisin viiteenkymmeneen ikäpisteeseen, mutta ei menetä taitojaan lainkaan. Vanhasta koirastai tulee taas nuori. Esine maksaa 200 timanttia.

Viisasten kivi Koira, jolle esineen annat, muuttuu kuolemattomaksi eikä voi enää kuolla vanhuuteen. Voit itse kuitenkin laittaa koiran vielä halutessasi eläkkeelle. Maksaa 300 timanttia.

Athenen avain Tämän esineen saavalle koiralle lisätään sen jokaiseen lajiin kaksisataa pistettä, mutta koira ei ikäänny silti ollenkaan. Athenen avain maksaa 250 timanttia.

Kairoksen kello Esineen omistaneella koiralla on aina käytössään suloinen pentukuva, mutta se voi silti kilpailla, saada pentuja ja tehdä muitakin asioita mitä aikuiset koirat voivat. Esine maksaa 50 timanttia.

Kilpaileminen

Onnenpotku Koira, joka saa tämän esineen, sijoittuu aina kilpailuissa ensimmäiseksi (ei mestaruuskisat) ja voittaa sinulle parhaat mahdolliset palkinnot. Esine maksaa 300 timanttia.

Kisapoletti Voit kisauttaa tämän esineen avulla koirasi toista kertaa tänään! Esine on kertakäyttöinen, joten et voi kisauttaa yhdellä kisapoletilla koiriasi kaksi kertaa joka päivä. Voit käyttää enintään yhden kisapoletin päivässä vaikka omistaisitkin useamman. Kisapoletti maksaa 50 timanttia.

Kasvatus

Heran lahja Emo synnyttää seuraavaan pentueeseen kuusi pentua, ja voit poikkeuksellisesti varata itsellesi niistä kaksi kappaletta jos tahdot. Kertakäyttöinen, maksaa 150 timanttia.

Feeniksin nuoli Tämän esineen omistava koira poistaa kaikilta rotunsa edustajilta tarpeen käyttää pentubonusta. Esim. jos feeniksin nuolen omistaa jokin bordercollieistasi, syntyvät kaikki kasvattamasi bordercolliepentueet saman tien, ilman että tarvitsee odottaa viisi päivää. Efekti katoaa feeniksin nuolen omistavan koiran kuollessa. Maksaa 300 timanttia.

Zeuksen salama Emon kaikki synnyttämät pennut syntyvät parhailla mahdollisilla taidoilla (loistavat taidot). Kertakäyttöinen, ostettava uusi jokaista pentuetta kohden. 100 timanttia.

Anteian sivellin Saat päättää itse jonkin pentueen koirien värit, kunhan valitset rodulle ominaisista väreistä. Kertakäyttöinen, ostettava uusi jokaista pentuetta kohden. 100 timanttia.

Kasvatuspakkaus Sisältää Heran lahjan, Feeniksin nuolen kertakäyttöisenä, Zeuksen salaman sekä Anteian siveltimen. Saat myös päättää pentujen sukupuolet. Kertakäyttöinen. Tämä esine maksaa 450 timanttia.

 

©2018 Primeval - suntuubi.com