Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kuukauden palkinnot

Pelissä jaetaan kuukausittain muutama palkinto pelissä menestyneille pelaajille, koirille sekä tiimeille. Lisäksi tälle sivulle ilmestyy joulu-, maalis-, kesä- ja syyskuussa muutama huumorilla valittu erikoinen stipendi. Aktiivisuudella niin pelin toiminnoissa kuin chatissa pääsee pitkälle!

Kuukauden pelaaja

Tämän arvokkaan kunniamaininnan saa kuukausittain joku pelissä yleisesti aktiivinen pelaaja, joka tekee toimintojaan usein ja juttelee chatissa muille mukavia. Palkintona on vapaavalintaisen värin ja rodun ilmainen koira, 500xp, 5 000v€ sekä 30 timanttia.

Lokakuun pelaaja: ?

Syyskuun pelaaja: Minttu

Elokuun pelaaja: Lumi

Heinäkuun pelaaja: Minttu

Kesäkuun pelaaja: Kiiukka

Kuukauden kasvattaja

Tämä palkinto menee pelaajalle, jolta on syntynyt kuukauden aikana eniten pentueita. Palkintona tittelistä saa seuraavan pentubonuksensa ilmaiseksi, 300xp, 3 000v€ ja 20 timanttia.

Lokakuun kasvattaja: ?

Syyskuun kasvattaja: Deen T

Elokuun kasvattaja: Kiiukka

Heinäkuun kasvattaja: Dee

Kesäkuun kasvattaja: Dee

Kuukauden kisakoira

Tämä palkinto jaetaan koiralle, joka on menestynyt mestaruuskisoissa parhaiten. Jos löytyy useampia koiria, joilla on sama määrä mestaruuspalkintoja, titteli arvotaan niiden kesken. Palkinnoksi koira saa jokaiseen lajiinsa 20 pistettä, omistaja saa 200xp ja 2 000v€.

Lokakuun kisakoira: ?

Syyskuun kisakoira: bc n. Dea (om. Dee)

Elokuun kisakoira: il u. Deli (om. Minttu)

Heinäkuun kisakoira: grönko n. Else (om. Bigga)

Kesäkuun kisakoira: siphus n. Kira (om. Dee)

Kuukauden korkein taso

Kuukausittain katsotaan, kellä Primevalin pelaajista on korkein taso. Jos useammalla pelaajalla on sama taso, katsotaan palkinto xp:n mukaan. Tämä palkinto menee siis Primevalin korkeatasoisimmalle pelaajalle ja hän saa 500xp, 5 000v€ sekä haluamansa ilmaisen erikoisesineen.

Lokakuun korkeatasoisin: ?

Kuukauden massikeisari

Massikeisarin palkinto puolestaan menee sille pelaajalle, jolla on eniten rahaa Primevalissa palkintojen päivityshetkellä. Palkinnon saanut voittaa mahdollisuuden ostaa vapaavalintaisen ylimaallisen pennun maksamalla puolet rahavarastoistaan sekä lisäksi 100 timanttia.

Lokakuun massikeisari: ?

Kuukauden tiimi

Tiimeille jaetaan toinenkin palkinto kuukausittain, mutta kuukauden tiimi -titteli menee sille tiimille, joka on kasvattanut eniten pentuja kuluneen kuukauden aikana. Palkinnoksi tiimi saa 1000xp ja jokaiselle sen jäsenelle jaetaan 5 000v€, 500xp ja 50 timanttia!

Lokakuun tiimi: ?

Kuukauden tasokkain tiimi

Tämä palkinto puolestaan jaetaan kuukausittain tiimille, jonka taso on korkein palkintojen päivityshetkellä. Jos useammalla tiimillä on sama taso, jaetaan tämä palkinto xp:n mukaan. Tiimin jokainen jäsen saa seuraavat tiimikasvatukseen käyttämänsä pentubonukset ilmaisiksi ja lisäksi heille jaetaan omalle yksityiselle pelitililleen 5 000v€, 500xp ja 30 timanttia.

Lokakuun tasokkain tiimi: ?

Vuoden stipendit

Syksy 2018: ?

©2018 Primeval - suntuubi.com