Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ylimaalliset koirat

Ylimaalliset ovat paljon erikoisempia ja harvinaisempia kuin normaalit koirat. Useimmiten niitä ei ole mahdollista ostaa kaupasta, vaan niitä voitetaan lähinnä tapahtumista ja joskus lotosta. Ylimaalliset ovat myös hyviä kisakoiria, jo kaupasta ostettuina niillä on taidoissaan yksi tähti ja sata pistettä kussakin lajissa. Siispä niiden kasvatus lähtee nopeammin alulle. Ylimaalliset ovat hyviä keräilykohteita, sillä ne eivät vie tilaa kennelistäsi. Niitä ei voi ilmoittaa mestaruuskisoihin. Kaiken tämän lisäksi ylimaalliset antavat myös etuja, kuten esineitä, bonuksia tai ihan vain resursseja tiettyyn aikaan, eivätkä ne voi kuolla vanhuuteen.

Ylimaallisia voi kasvattaa, mutta se käy kalliimmaksi kuin normaalien koirien kohdalla. Jo astutus maksaa 25 timanttia ja pentubonuksen käyttäminen 100 timanttia. Se on kuitenkin sen arvoista: usein ylimaallisista ollaan valmiita maksamaan vähän enemmän, joten siitä saa kyllä vaivanpalkkaa. Yleensä astutettavien ylimaallisten on oltava samaa rotua, kuten normaalistikin.

Horoskoopit syntyvät, kun kaksi peräkkäisen kuukauden koiraa risteytetään. Esimerkiksi tammikuun ja helmikuun risteymä on vesikoira, kesäkuun ja heinäkuun sekoitus taas on rapu. Jos olet niinkin hurja, että uskallat paljastaa Primevalissa horoskooppisi, antaa oman horoskooppisi koira sinulle joitakin lisäetuja...

Vesikoira

Kalat

Oinas

Härkä

Rapu

Leijona

Neitsyt

Vaaka

Skorpioni

Jousimies

Avaruuskoiriin kuuluvat niin kaikki planeetat, tähdet kuin muutkin avaruudelliset asiat. Kerättyään kaikki planeetat sekä Kuun saa automaattisesti myös Auringon. Kuun ja Auringon voi poikkeuksellisesti astuttaa ja niiden tuloksena syntyy ylimaallinen avaruuskoira Tähti.

Merkurius

Venus

Maa

Mars

Jupiter

 
©2019 Primeval - suntuubi.com