Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Postilaatikko

Primevalin postilaatikkoon saa jättää kaikenlaiset asialliset terveiset, kuten linkinvaihtopyynnöt, kysymykset ja rakentavan palautteen. Pelin toiminnoille on oma paikkansa, joten ethän laita mitään niistä tänne. Mainoksia en myöskään ota ollenkaan vastaan, mutta sen sijaan piilomainostus on täysin sallittua, mainitsethan siis esimerkiksi mielipiteesi Primevalistakin kertoessasi omista sivuistasi. Kiitos!

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Tarinaköynnöksen ylläpito
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

20.05.2019 20:14
Hei linkinvaihtaja!

Koska Suntuubi.com lopettaa, kuolee luultavasti Tarinaköynnöskin sen mukana. Jos ei, ilmoitamme uuden osoitteemme tänne vieraskirjaan.

~ Sivujemme linkin voi toistaiseksi poistaa linkinvaihtolistoilta!

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

22.02.2019 21:54
Heippa! Tulin tänne Helmikuun linkkarikirjeen kanssa, mutta tämä toimii myös samalla erittäin myöhäisenä Tammikuun linkkarikirjeenä. x)

Mutta siis, Tarinamökissä on nyt ollut hetken hiljaista, kun en ole kerinnyt päivittelemään, mutta kirjoiteltua on tullut! Itselleni kuuluu hyvää, mutta 2019 on lähtenyt aivan liian nopeasti käyntiin ja kaikki jutut vaan kiitää ohi ilman, että niitä huomaa. Lomailua ja kirjoittamista on jo mahtunut mukaan uuteen vuoteen, kuin myös opiskelua ja paljon kiireitä. Mitään mullistavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut, vaikkakin myönnän, etten ajatellut vuoden alkavan näin vauhdilla! Nyt mennään jo Helmikuussa ja edelleen kiireitä riittää. Tammikuu varsinkin kiisi ohi aivan todella nopeasti, enkä sitäkään oikein hahmota vieläkään. Mutta lyhyesti sanottuna: Minulle kuuluu hyvää ja Tarinamökille kuuluu hyvää, vaikkakin vähän hiljaista. ;)
Mitäs teille tänne kuuluu? Onko tapahtunut jotain uutta?

Nimi: Pelaaja halukas

16.02.2019 13:47
Millon tänne voisi tulla taas uusia pelaajia sillä tämä peli näyttää mielenkiintoiselta ja hauskalta

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://yonkuiskaus.suntuubi.com/

13.02.2019 19:04
Kävisikö linkinvaihto susiroolipeli Yön Kuiskauksen kanssa? Vastausta meille päin.

Tietenkin tulin Primestä linkinvaihtoa kyselemään :D

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

30.12.2018 20:20

Hei! Olen täällä linkkarikirjeen kanssa, joten siis: Minulle kuuluu hyvää ja toivon, että teillekkin kuuluu hyvää? Olen joulukuun aikana ollut aika kiireinen, mutta olen kuitenkin saanut lisättyä uusia tekstejä Tarinamökkiin ja nyt olen pystynyt olemaan siellä aktiivisempi. Vuoteni on mennyt mukavasti, vaikkakin kolhuja on ollut. Joulunikin on mennyt oikein mukavasti herrkuja syödessä, pelejä pelaillessa ja elokuvia katsellessa ja toivon, että uusi vuosikin menee oikein mukavasti huomenna. Ja viimeiseksi: Onnellista, loistavaa, parasta, ihmeellistä, iloista, mahtavaa ja positiivista uutta vuotta kaikille!

P.s pahoittelut tämän lyhyydestä... en oikein osaa kirjoittaa kuulumisiani. (:
P.p.s Kuulemme mielellämme teidän kuulumisianne Tarinamökin puolella!

Vastaus:

Suuret kiitokset linkkarikirjeestä! :) Saatanpa joskus innostua itsekin kirjoittamaan sellaisen :D Erittäin hyvää uutta vuotta myös sinne päin!

- Dee

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

21.12.2018 08:50
Moi, sopisiko teille linkinvaihto Morbuksen kanssa? Vastaisitteko myös meidän vieraskirjaamme? :)

Hyvää joulua tänne!

Vastaus:

Moikka! Onnistuu, tuun vielä sinne visiitille :)

- Dee

Nimi: Cassidy
Kotisivut: http://jumpstart.suntuubi.com/

13.12.2018 17:24
Hei!
Kävisikö linkinvaihto uunituoreen virtuaalisen noutajakennelin Jumpstartin kanssa? :)

Vastaus:

Moikka! Vastailinkin jo sinne, sopii oikein hyvin :)

- Dee

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

04.12.2018 19:39
moikka!

olenkin täällä tällä kertaa vähän uusilla asioilla, nimittäin linkkarikirjettä lähettelemässä! c:' muilta asioilta kun hetkeksi ehtii livahtamaan pakoon niin täytyyhän sitä tulla teillekin hieman elämänmenosta kertomaan :D

tosiaankin, tuon kirotun koulun kanssa on ollut ihan hirvittävän paljon hommia, en edes tiedä että mitenkä minä jo näin aikaisin elämässä päädyin pyörimään pelkän koulun ympärillä... kokeita pukkaa suunnilleen joka viikko, arvosteltavia kotitehtäviä, esseitä sun muita on ihan riittävästi niitäkin, pelkästään kaiken sen ajattelu sattuu sydämeen ':D juuri viimeistelin muistiinpanoni huomista historian esseetä varten ja tein hieman muitakin läksyjä alta pois, ja nyt on oikein hyvä olo kun sai jotain vihdoinkin tehtyä!

gardyloon puolella on ollut pelottavan hiljaista, mutta kuolemassa ei olla! runoja tulee vielä aina kun vain niitä pääsen raapustelemaan :D joulukin alkaa jo lähestyä, ihanaa! joulu on kyllä aivan ihastuttava aika vuodesta, tunnelma ihan katossa ja ruoka on herkullista. en edes malta odottaa ihanaa (mutta inhottavan lyhyttä) joululomaa, saa vain käpertyä peiton alle koko päiväksi hyvä kirja kädessä. mahtavaa!

meillekin päin saa tulla omia kuulumisiaan kertomaan, mutta mikään pakko ei ole ^-^ hyvää joulun odotusta tänne!

- JW

Vastaus:

Moikka! Suuret kiitokset linkkarikirjeestä, hommat koulun kanssa kuulostaa tutulta... tsemppiä sulle niihin! Mäkin rakastan joulua suorastaan suunnattomasti, enkä malta oottaa että pääsen lomalle :D

Hyvää joulunodotusta myös sulle!

- Dee

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://tarinamokki.suntuubi.com/

24.11.2018 10:29
Heippa! Kävisikö linkinvaihto Tarinamökin kanssa? Vastaus mielellään meidän viekkuun.

Vastaus:

Moikka! Tietysti käy, vastailempa siis sinne :3

- Dee

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

17.11.2018 11:59
moikka! kävisiköhän teille linkinvaihto runosivustoni gardyloon kanssa? ^-^

Vastaus:

Moi! Onnistuu oikein hyvin :)

- Dee

Nimi: Tiitu

15.11.2018 16:46
Muistuttaisin yli viikon odottamassa olleesta liittymishakemuksrni olemassa ilosta. Vaikka teillä onkin kiireitä, viikko on pitkä aika.

Vastaus:

Moikka! Hienoa, että ilmoitit. Ikävä kyllä meillä ei ole enää tilaa uusille pelaajille :( Mua harmittaa hirveesti pitää jotain maksimipelaajarajaa, mutta aika ei vain yksinkertaisesti meinaa riittää näinkään monella pelaajalla. Lisäksi vielä sanoisin, että jos joskus pääset liittymään, niin olisi kiva jos ilmoittaisit jo aiemmin chatissa lähettäneesi lomakkeen: sieltä se huomataan saman tien! :3 Hyviä jatkoja sulle :)

- Dee

Nimi: Mielikuvituslapsi
Kotisivut: http://vesikiituri.suntuubi.com/

06.11.2018 20:22
Hei!
Onnistuisiko linkinvaihto vastaperustetun shetlanninponitalli Sunrise Shetlandsin kanssa? :3 Ilmoitettahan vastauksen viikon kuluessa vieraskirjaamme

Vastaus:

Moikka! Onnistuuhan tuo :3

- Dee

Nimi: Tuhkatassu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com/

02.11.2018 17:10
Hei linkinvaihtolainen!!

Olen siis tosiaan linkkarikirjeen takia täällä, ja olisi toki mukavaa kuulla myös, miten teillä menee.

Itsellä ei tällä hetkellä mitenkään erityisen hyvin. En halua kalastella mitään sääliä, mutta tilanne ei vaan ole kauhean hyvä. Ahdistaa ja kaikkea muuta ärsyttävää, ja pelottaa myös kauheasti. Mitään erityistä sanottavaa niin itsestäni kuin mistään muustakaan ei ole, voin siis yhtä keskinkertaisesti kuin aiemminkin.

Sivuilla on onneksi mennyt hyvin, vaikka mulla kestää taas ihmeen kauan kirjoittaa, on Pelkkis sentään aktiivinen, kun minä kerran en. Olisi varmaan aika ottaa itsestään niskasta kiinni. Ideoita onneksi riittää, mutta kirjoittaminen ei vain onnistu, enkä osaa sanoa miksi... Mutta ei kai sitä ole hyvä itseäkään pakottaa kirjoittamaan joten näillä mennään.

Olisin erityisen kiinnostunut kuulemaan, miten teillä on mennyt. Toivottavasti kaikki on kunnossa.. Itselläni ei taida olla enää mitään järkevää sanottavaa, joten ensi kertaan sitten!!

Vastaus:

Kiitos paljon kirjeestäsi! Vastailinkin sulle paremmin jo Cinnabarin puolella, mutta sanotaan vielä nyt uudestaan, että tsemppiä ahdistuksen kanssa :(

- Dee

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://saraliekki.suntuubi.com

13.10.2018 10:41
Hei, miten olisi linkinvaihto uunituoreen tarinasivusto Tarinaköynnöksen kanssa? Vastaus mieluiten meidän viekkuumme, kiitos :).

- Pelkotuoksu ja Tuhkatassu, Tarinaköynnöksen ylläpitäjät

Vastaus:

Onnistuu! :)

- Dee

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefarious.suntuubi.com/

03.10.2018 17:42
Hei! Primeval on nyt listattu Nefarioukseen. Linkitättehän meidät viikon kuluessa?

- alba

Vastaus:

Linkitetääs saman tien :)

- Dee

©2019 Primeval - suntuubi.com